Return to site

TEXTAR Fékbetétek kamionokra, buszokra

Textar HGJ tárcsafékekről  bővebben

· Termékek,Tudástár
textar fékbetétek a legjobb áron a hungaroféknél

Ha tökéletes megoldásokról van szó, a Textar vállalatot nem lehet megkerülni. Nálunk az összes Európai haszongépjármű 99%-ához megtalálhatók a fékmegoldások, legyen az tehergépkocsi, pótkocsi, városi vagy turistabusz. A haszongépjárművekhez szükséges fékbetétek világszerte vezető helyen álló vállalataként és az első felszerelés és a pótalkatrészpiac számára szükséges tárcsa és dobfék betétek piacvezető beszállítójaként olyan biztonságot kínálunk, amelyet csak eredeti alkatrész képes garantálni. Nem alaptalanul fékez Európában az összes dobfék betéttel felszerelt haszongépjárművek 70%-a Textar-ral.

Maximális innovációs erő: Első vállalatként mi kínálunk könnyűfém tárcsafék betéteket a pótalkatrészpiacon, amelyek nemcsak biztonságosak és komfortosak, hanem hatékonyabbak és környezet kímélőbbek.

textar fékbetétek a hungarofék kft. kínálatában

A KÖR NÉGYSZÖGESÍTÉSE.

Nagyok az elvárásai? Bizonyára többet vár el! Egy olyan termékprogramot, amely szabadalmazott rögzítő eljárás és az első felszerelés számára engedélyezett gyártási folyamatok révén a nemzetközi alkatrészpiacon utolérhetetlen. Haszongépjármű fékbetéteink a hosszú élettartam, alacsony tárcsa és dob kopás és megbízható fékerő tökéletes elegyét kínálják. Több mint 600 féle méretre szabott tárcsafék és dobfék betét bizonyítja ezt az első osztályú minőséget.

Jármű, tengely és fékgyártóval együttműködve fejlesztünk optimális megoldásokat minden alkalmazási esetre. A fékekről nyert technológiai tudásunk haszongépjárművekbe, pótkocsikba valamint városi és turista buszokba áramlik. Így fejlesztettük ki a T090 piacvezető anyagunkat dobfékekhez és ezzel együtt a BPW tengelyekhez speciálisan a T0100 anyagot az SAF-hez. Mindkét esetben a Textar egyedüli első felszerelés szállítója a megfelelő pótkocsi alkalmazásokhoz.

Nem csoda, hogy a tengelygyártó logója és a Textar logója is a pótalkatrész piac számára gyártott terméken együtt található. A városi buszoknál a T7400 anyagunk a tárcsafékekhez az első felszerelésnél folyamatosan első helyen áll – nem utolsósorban az eddig utolérhetetlen kopási viselkedése miatt. A Textar program magas minőségű féktárcsákat ugyanúgy tartalmaz mint kopásjelzőket és tartozékokat.

És a bővítéssel a haszongépjárművekhez szükséges új könnyűfém fékbetétek köré, amelyek az utat a jövőbe hatékony és környezetbarát fékmegoldások felé mutatják, a Textar a legmagasabb igényeket kielégítő teljes termékválasztékot kínálja.

MI ELMEGYÜNK A HATÁROKIG HOGY ÖNNEK NE KELLJEN.

A fékbetétek főként a haszongépjárműveknél vannak nagy terhelésnek és követelményeknek kitéve. Itt függ döntően sok minden a dörzsanyag fékbetét hordozó lapra történő biztonságos rögzítésétől. Ezért alkalmaz a TMD Friction vállalat a HGJ-tárcsafékek gyártásakor – az alkalmazási esettől és a termikus terheléstől függően – innovatív és nagy teljesítményű rögzítési eljárást:

- Acéllap sárgarézcsapokkal
- Öntvénylap sárgarézcsapokkal
- Öntvénylap öntött csapokkal (integrált öntvénylap)
- Acéllap táguló fémmel, “weld mesh”-nek (hegesztett masni) is nevezik - Könnyű szerkezetű lap csapokkal

Előny az Ön számára: A technológiáink a legszélsőségesebb termikus megterhelésnél is garantálják a dörzsanyag massza tartós rögzítését a fékbetét hordozó lapra. És ezzel a lehető legnagyobb mértékben a biztonságot és a komfortosságot is.

Textar ÖNTVÉNY FÉKBETÉT HORDOZÓ LAP

Textar öntvény fékbetét hordozó lap

FÉKBETÉT HORDOZÓ LAP CSAPOKKAL

Textar fékbetét hordozó lap csapokkal

WELDMESH FÉKBETÉT HORDOZÓ LAP

Textar weldmesh fékbetét hordozó lap

KEVESEBB NÉHA LÉNYEGESEN TÖBB LEHET.

Súlycsökkentéssel költséget csökkenteni és csökkentett

CO2 kibocsájtással környezetbarát módon úton lenni – ezt kínálják a Textar tárcsafék betétek, amelyekben az új könnyűfém fékbetét hordozó lap a TMD Friction Light Technology programból kerülnek alkalmazásra. A TMD Friction vállalat itt előfutár szerepet játszik és első gyártóként kínálja ezeket a termékeket az alkatrészpiacon. Előny flottaüzemeltetők számára: A standard fékbetétek könnyen kicserélhetők könnyűfém-fékbetétre. mivel méret illetve geometria szempontjából egymástól nem különböznek.

Textar könnyűfém fékbetétek

RENDSZER FORRADALOM A HGJ FÉKBETÉT TECHNOLÓGIÁBAN

Legyen az első felszerelés vagy pótalkatrész piac – a haszongépjárművek nagy százaléka világszerte a TMD Friction vállalat prémium márkája, a Textar fékbetéteivel vannak felszerelve. A siker alapját egyrészt egy különböző járművekre és fékekre optimálisan beállított program valamint a kutatásra és fejlesztésre irányuló intenzív tevékenység képezi.

A Textar most első vállalatként egy további innovációt mutat be – és pedig a „TMD Friction Lightweight Technology“ program keretében a haszonjárművekhez fejlesztett könnyű szerkezetes fékbetéteket.

Textar HGJ fékbetét

NYOMÓS ÉRVEK A KÖNNYŰ SZERKEZETÉRT.

A gördülő nehéz gépjármű forgalom legnagyobb kihívása a tömeg. A tömeget nagy fogyasztás mellett kell gyorsítani és a járművet vészhelyzetben a lehető leggyorsabban álló helyzetre kell lefékezni. Ez az első esetben intenzív üzemanyag fogyasztást, a második esetben a fékbetétek magas kopását jelenti. Bármilyen súlycsökkentés itt költségcsökkenést és egyidejűleg a környezet kíméletét eredményezi. Egy fékbetét relatív kisméretű alkatrész és a tér kicsi, amelyen ez műszakilag megvalósítható.

Ennek ellenére mérnökeinknek sikerült, a súlyt a fék geometriájának megváltoztatása nélkül és a fékbetétek teljesítőképességének csökkenése nélkül lecsökkenteni. Az eddig alkalmazott standard fékbetétek cseréje az innovatív Textar könnyűszerkezetes fékbetétekre problémamentesen lehetséges.

Standard fékbetét és könnyített technológiájú fékbetét különbségek

NINCS VÁLTOZÁS A GEOMETRIÁBAN. EGYSZERŰEN CSAK CSERÉLNI ÉS AZ ELŐNYÖKET ÉLVEZNI.

 

MEGTAKARÍTÁS MEGKÖNNYÍTVE.

Ennek az innovációnak az alapját egy a “TMD Friction Lightweight Technology” programban gyártott vékonyabb és ezzel könnyebb fékbetét hordozó lap képezi haszongépjárművekhez. A hordozó lap csekélyebb vastagságát egy közbenső réteg kompenzálja. amely az acélnál könnyebb fajsúlyú, a lap azonos tartóssága és terhelhetősége mellett. Ehhez jön még a súlycsökkenésen alapuló csekélyebb kopás a fék/tengely rendszeren. Kiindulva egy 6-tengelyes vontató / pótkocsi jármű kombinációból, ez 7,5 kg-ig terjedő súlymegtakarítást is jelenthet.
Az üzemanyag fogyasztás és CO2 kibocsátás így lecsökken, több rakománnyal többlet bevétel realizálható. Ez kifizetődik a fuvarozóknak.

textar könyített fékbetét szétbontva

KOMPROMISSZUMOK? VELÜNK BIZTOS NEM!

A haszongépjárművek fékbetétei naponta vannak magas megterhelésnek kitéve, mert egy jármű lefékezéséhez lényegesen magasabb energiára van szüksége mint egy gyorsításhoz.

Példa: Egy 40 tonnás TGK 340 kW motorteljesítménnyel 45 másodperc alatt gyorsul fel 80 km/ó sebességre, mialatt egy 3 másodperc alatt bekövetkezett blokkfékezés 80 km/ó sebességről 0 km/ó sebességre 3.300 kW fékteljesítményt igényel.

Ez egy hihetetlen magas megterhelés a kisméretű fékbetét alkatrészre. Kompromisszumok a minőségnél itt nagyon gyorsan drágák lehetnek.

A Textar biztonságot jelent. Kétségtelenül. Ezért tart nálunk egy fékbetét kifejlesztése legalább 3 évig és teszteljük ezt a legkeményebben mielőtt a piacra kerül:

-Legalább 300000 tesztkilométerig és 2000 óráig tartó fékpad teszt -Fék és kopási viselkedés számítógépes kiértékelése -Legszigorúbb engedélyezési teszt valós feltételek között -Komfortossági viselkedés intenzív teszt

Textar fékbetétek beszállítója a Hungarofék kft.
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK