Return to site

Nagy Siker Volt Ismét A Hungarofék Szakmai Napok 2018

Összefoglaló az ott történtekről képekkel és élményekkel!

Aki lemaradt, az az alábbi információkból is kimaradt.

Idén 2018. december 6-7-én rendeztük meg Hungarofék Szakmai Napok rendezvényünket, melyet a mezőkövesdi Balneo Hotelben tartottunk meg 80 szuper résztvevővel.

Ezen a képen Blahó János ad elő éppen.:

Blahó János előadása a Hungarofék Szakmai napokon 2018-ban.

Előadások keretében ismertettük a fékalkatrészek forgalmazására és beépítésére vonatkozó aktuális jogszabályokat. 

Részletesen bemutattuk az un. ENSZ – EGB R 90 szabályozást , ami már nem csak a fékbetétekre, hanem a fékdobokra ás féktárcsákra is kötelezően előírja az E jóváhagyási jel használatát. 

A résztvevők megtudták , hogy melyik esetben milyen engedély szükséges, mire elegendő még a H engedély , mire kell figyelni a H és E engedélyek alkalmazása esetén, mit kell teljesítenie az alkatrésznek a minősítő eljárás során és milyen kategóriákba kerülhet besorolásra a féktárcsa vagy fékdob a vizsgálat után.


Mi a különbség az „EREDETI” az „AZONOS” az „EGYENÉRTÉKŰ” és a „FELCSERÉLHETŐ „ kategóriák között?
 

Az előadások során azok az uniós szabályozások is megbeszélésre kerültek , amelyek bemutatják, hogy a járműalkatrészek felhasználása során mily módon derülhet ki, hogy az alkatrész EREDETI GYÁRI ELSŐ BEÉPÍTÉSES ( OEM), vagy azzal azonos minőségű , de a járműgyártó logóját nem tartalmazza. Milyen kötelező elemek feltüntése szükséges a jármű alkatrészek egyértelmű azonosításához és az alkatrész gyártói termékfelelősség érvényesítéséhez.
Azokat a jogszabályok is átbeszéltük, melyek megszüntették a járműjavításra ,garancia vállalásokra szervízelésre és a beépített alkatrészekre vonatkozó járműgyártói korlátozásokat.

Darin Lawson ad elő éppen.:

Darin Lawson előadása a Hungarofék Szakmai Napokon 2018-ban.
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK