Hungarofék Kft. Logo png

A HUNGAROFÉK Kft. Kinyilvánítja, hogy szolgáltatásaival hírnevet és megbecsülést kíván szerezni a magyar és nemzetközi piacon. Minőségirányítási rendszere a Kft. egészére kiterjed, a vezetés identitásával, minden dolgozó felelős közreműködésével történik, a konkrét tennivalókat a cég eljárási utasításai tartalmazzák. A HUNGAROFÉK Kft. küldetése, hogy érdekelt feleit folyamatosan képes legyen az előírásoknak és az elvárásoknak megfelelő, magas színvonalú és minőségű tevékenységével kiszolgálni.

 

A minőségpolitikában meghatározottak végrehajtását a Kft. vezetői teljes elkötelezettséggel és felelősséggel, állandó feladatuknak tekintik és ennek megfelelően a piac, a vevő által megkívánt minőségnek és a pontos, határidőre történő kiszolgálásnak elsőbbséget biztosítanak.

 

Környezetének elvárásait megértve kötelezettséget vállal a legjobb tudása szerinti tevékenység elvégzésére.

 

Általános célkitűzésünk, hogy tevékenységünkkel hosszú távon sikerrel biztosítsuk megrendelőink, tulajdonosok, munkatársaink megelégedettségét és megfeleljünk a társadalom követelményeinek.

Céljaink eléréséhez és a társaság tartós sikereink biztosítása szempontjából a kis és nagykereskedelmi tevékenységünk jó minőségét döntő tényezőnek tekintjük.

 

Elkötelezzük magunkat a felénk fordított követelmények teljesítésére, mégpedig:

 

  • a megrendelőink igényeinek gyors, pontos és gazdaságos kielégítése;

  • az értékesített termékeink garantáltan jó minőségének biztosítása;

  • piacorientált árpolitika, legjobb ár/érték arány termékek biztosítása a közvetlen gyártóktól való beszerzéssel;

  • gyors reagáló képesség, hatékony információcsere;

  • vevők marketing és szakmai támogatása;

 

Kötelezettséget vállalunk a minőség folyamatos fejlesztésére, az ügyfélszolgálati tevékenységek minőségének tökéletesítésére, mert ez lehet biztosítéka annak, hogy a Hungarofék Kft. növelni tudja a piaci részesedését. Tevékenységünk középpontjában a vevő áll.

A minőség számunkra azt jelenti, a megfelelő infrastruktúra és munkatársaink felkészültsége révén megismerjük vevőink és környezetünk elvárásait, és azokat a lehető legmagasabb minőségi színvonalon teljesítsük. Minőségirányítási rendszerünk támogatja a cég üzleti stratégiáját, kielégíti a partnerek igényeit, elvárásait, elősegíti a vevői elégedettséget. Vevőink elégedettsége alapja a hosszú távú együttműködésnek.

A vevőigények teljes körű kielégítése prioritást élvez és ezt felsőfokon kívánjuk teljesíteni saját kampány keretében:

 

Fékalkatrészek a fék specialistától!

 

Beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk.

 

Elvárjuk tőlük:

  • minőségpolitikánk elfogadását;

  • az előírt minőségi követelmények betartásával segítsék szolgáltató tevékenységünk minőségének javulását;

  • megrendelőink megelégedettsége érdekében kifejtett erőfeszítéseink aktív támogatását.

 

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a hatékony és korrekt együttműködésnek a megrendelőinkkel és a beszállítóinkkal egyaránt.

 

Célkitűzéseinkből származtatott stratégiai és taktikai feladatokat a szervezet minden szintjére lebontja.

A minőségcélok teljesülése érdekében cégünk törekszik a szervezeti kultúra fejlesztésére, a megfelelő munkahelyi környezet működtetésére, a munkatársi elégedettség elérésére.

 

Partnereink elégedettsége mellett számunkra fontos a munkatársak elégedettsége is, részükre olyan munkafeltételeket és környezetet biztosítsunk, hogy munkájukkal nem csak közvetlen anyagi, tárgyi eszközöke és a személyi állományt minőség-centrikusan, hatékonyan működtetjük. Támogatjuk és megköveteljük a korszerű ismeretek, szakma újdonságok elsajátítását és alkalmazását. Rendszeres képzéssel biztosítjuk munkatársaink felkészültségét az előttünk álló feladatok megoldására.

 

A cégvezetés minden döntésében és tevékenységében maximális figyelmet és elkötelezettséget biztosít a minőségnek, a minőségirányítási rendszer működtetésének és folyamatos fejlesztésének. Ennek bizonyítására és a kitűzött minőségcélok megvalósításához eszközként alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány követelményeit, eszerint kívánja működtetni és tanúsíttatni minőségirányítási rendszerét. Az új követelmények értelmében, a kockázatelemzés és a kapcsolódó lehetőségek folyamatos figyelése és felismerése nagyban hozzájárul a minőségirányítási rendszerünk magasabb színvonalon történő működtetéséhez. A rendszer előírás szerinti működtetését folyamatosan ellenőrzés alatt tartja, belső és külső felülvizsgálatok elvégeztetésével.

 

A Társaság minden dolgozója érti, és tudatosan támogatja a minőségpolitikát, hatékony közreműködést fejt ki azért, hogy kereskedelmi tevékenységünk színvonala megrendelőink

igényeit, elvárásait maximálisan kielégítse.

 

Cégünk vezetőségének kinyilvánított szándéka, hogy működése során figyelemmel kísérje a rá vonatkozó törvényi előírásokat, azokat betartja, és munkatársaival betartatja. A minőséghez elengedhetetlenül hozzátartozik környezetünk-, munkatársaink egészségének- és vagyonunk védelme. A minőség a felelősségtudat eredménye, munkatársaink a feladataikat a lehető legjobban látják el, így a biztonságot és megbízhatóságot nemcsak termékeinkben és szolgáltatásainkban, hanem a belső folyamatokban és minden külső kapcsolatunkban is megmutatkozik. Mindannyian tudatában vagyunk, hogy a minőségmenedzsment nem csupán egy tanúsítványt jelent, hanem egy folyamatot, amelyben napi munkánkat az ügyfeleink javára állandóan fejlesztjük, és javítjuk. Legfőbb célunk, hogy vevőinknek bebizonyítsuk, hogy a Hungarofék név a legmagasabb niőségi színvonalat képviseli.

 

A minőségpolitikát szükség szerint aktualizáljuk és a partnerek felé kommunikáljuk.

 

Mezőkeresztes, 2017

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK