Return to site

CVAIRBRAKE 

Rozsdátlanítás Mesterfokon

Új technológia

Magyarországon már 4 éve népszerűek a Hungarofék kft. által forgalmazott féknyergei.

· Hírek,Termékek

A CVAIRBRAKE Ltd.  Anglia egyik legrégebbi haszonjármű légfékalkatrész felújító cége. Magyarországon már 4 éve népszerűek a Hungarofék kft által forgalmazott féknyergei.

CVAB féknyergek, magyarország, forgalmazó Hungarofék Kft.

Egyedi felülettkezelő technológiájával az eddigi leghatékonyabb rozsdátlanító eljárást vezette be felújító üzemében. 

Ezáltal a féknyergek, kompresszorok, fékmunkahengerek, fékszelepek külső-belső felületei is hatékonyan megtisztulnak így nem tud idő előtt beindulni a rozsdásodási folyamat a felújított fékalkatrészekben.

A globális piacon való minél eredményesebb szereplés érdekében 2016. decemberében a CVAirbrake Ltd. az angol Bremsen Technik csoport új cégévé vált és 2018-tól BremsenTechnik Reman néven folytatja tevékenységét. 

Ezáltal újabb lehetőségek nyíltak a ég előtt, hiszen az anyacég jelentős fékbetét beszállítója több jármű-, futómű- és fékrendszergyárnak is.

A BremsenTechnik Reman egyedi, teljes rozsdamentességet garantáló féknyereg felújító technológiájával felkeltette több járműgyár érdeklődését is, ugyanis részt többen is szeretnének az újjáépített féknyergek piacára betörni!

Amennyiben szakmai kérdése lenne, vagy egyszerűen csak féknyergekkel kapcsolatosan érdeklődne, hívjon minket bizalommal! Kollégáink minden kérdésre készséggel és örömmel válaszolnak majd! 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK